Homepage
Ons familiebedrijf staat reeds jaren aan de top in de gevelrenovatie sector. Het succesverhaal van de firma begint in het jaar 1982 bij Johan Meerschaut , de drijvende kracht achter het bedrijf, die een stevige reputatie heeft opgebouwd op gebied van kwaliteit, service en know-how. De onderneming plukt vandaag de vruchten van vakwerk op topniveau en een jarenlange investering ten dienste van de klant.

Gevelrenovaties hebben steeds de kern van onze activiteit uitgemaakt. Naast traditionele gevelrenovatie, is voor ons het belang van gevelbepleisteringen en sierbepleisteringen erg toegenomen. Ook op het vlak van voegen en ontmossen van gevels kunnen wij beroep doen op een jarenlange kennis en ervaring, ondersteund door de laatste nieuwe technieken.

De gevelrenovatie- & gevelbekledingsector is gebaseerd op een sterk partnerschap tussen verschillende belanghebbenden. Ze dragen allen met hun eigen specifieke waarden en kennis bij tot een bepaald project: architecten, projectontwikkelaars, aannemers en woningeigenaars. Onze firma gelooft in deze partnerschappen en heeft voor elk van hen een diepgaand respect. We zullen steeds zoeken naar de best mogelijke oplossing en elke partner trachten te helpen bij het verwezenlijken van zijn individuele doelstellingen.

Wij combineren jarenlange ervaring en een persoonlijke benadering om tot een uitstekende best passende oplossing te komen.U kan altijd rekenen op onze diensten en services,in ieder project of het nu klein of groot is werken met vaste en gekwalificeerde mensen die het project van begin tot eind afwerken en waarbij de zaakvoerder alles zelf coordineert en kontroleert op iedere werf.

Dankzij onze onuitputtelijke service en kwaliteit en niet te vergeten onze ervaring zijn onze opdrachtgevers in groten getalle een klant voor het leven geworden.

Nog steeds blijven wij ons verder inzetten en ten dienste zijn van onze bestaande klanten maar ook naar onze toekomstige klanten toe.

GEVELBEPLEISTERINGEN MEERSCHAUT JOHAN
Latemdreef 4 - 9630 Zwalm - Tel: 055/496271 - Fax: 055/498718
info@gevelbepleistering-meerschaut.be

GecreŽerd door My-websitebuilder